Mulet & Hidalgo SL

DADES DE CONTACTE
Adreça: 
C/ Finesterre, 7
Campredó
43897 Tortosa Baix Ebre
Telèfon: 
977597191
Fax: 
977597655
Correu electrònic: 
Mòbil: 
661808000
DISTINTIUS QUALITAT
Producte artesà
Empresa Artesana Alimentària
Mestre Artesà Alimentari
DADES GENERALS
Visites: 
Realitzem visites programades a grups reduïts a les nostres instal•lacions per veure com s'elaboren els productes. També realitzem la festa de la matança del porc on es veu com es feia antigament i es pot participar en l'elaboració dels productes. El telèfon de contacte per concretar les visites és el 661 807 998.
Activitat Principal: 
Elaboració i venda de productes carnis, frescos casolans i de gran qualitat.
Descripció: 

Som Mestres Artesans Alimentaris distingits per la Generalitat de Catalunya i disposem també del distintiu Empresa Artesana amb més de 50 anys d'experiència en el sector carni.
El nostre principal objectiu és aconseguir el millor producte dedicant un servei personalitzat als nostres clients.

Producció Ecológica: 
No
PRODUCTES
Producte: 
El producte estrella són les baldanes d'arròs, amb pinyons o sense. Els embotits d'elaboració pròpia: salsitxa seca, xoriç, fuet, baldana de carn, botifarra catalana, xistorra... Els productes elaborats: hamburgueses (d'au, de porc, de ceba, d'escalivada, d'espinacs...), mandonguilles, pinxos (d'au, de porc, amb baldana, salsitxa i xoriç mini), salsitxa, llibrets, sobrassada... També fem menjar cuinat: cua de bou, mandonguilles, callos, fricandó, peus de porc, pollastre a l'ast, confit d'ànec... i precuinats casolans: canelons, lasanya, bunyols de bacallà, croquetes de pollastre, brou de carn i de peix, arrebossats... Elaborem menjar cuinat per encàrrec per a celebracions especials: garrí, ternasco, ànec a la taronja, costella barbacoa, filet al rocafort o al pebre, cap de llom farcit...
Marca: 
M&H
COMERCIALITZACIÓ
Punts de venda: 
A la nostra carnisseria o bé en el repartiment a domicili que fem diàriament de forma gratuïta. Les nostres baldanes també les pots trobar al Punt de Trobada d'Andorra o a l'Hiper Andorra.
C/ Finesterre, 7
Campredó
43897 Tortosa Baix Ebre
Telèfon: 
977 597 583
Informació: 
Telèfon oficines i majoristes: 977 597 191
IMATGES